Hofstede Spyk is gelegen bij het dorpje Den Hoorn, in het zuiden van het eiland Texel. U bent alle seizoenen welkom. U kunt kiezen uit 3 comfortabele appartementen (2 persoons, 4 persoons en 5 persoons) en een heerlijk landhuisje (5 persoons) om uw weekend, midweek of vakantie door te brengen. In het totaal beslaat het land van Hofstede Spyk maar liefst 2000 m2, dus aan privacy geen gebrek. KInderen en honden welkom!

texel den hoorn hofstede spyk appartementen

texel den hoorn hofstede spyk appartementen

Zelfs in het hoogseizoen is dit deel van Texel fijn voor rustzoekers, natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Vogelaars komen volop aan hun trekken: in de natuurgebieden, maar ook simpelweg op de aangrenzende landerijen, zijn zeldzame vogels waar te nemen.

Op het eiland Texel hoeft u zich geen moment te vervelen, er is is het gehele jaar van alles te beleven en ondernemen. Echter, op Hofstede Spyk is het vooral genieten van de rust, ook in het drukste jaargetijde. Luister naar de stilte, droom weg bij een prachtige zonsondergang…

Hofstede Spyk wordt omringd door landerijen, duin, zee, bos, natuurgebieden. Op een steenworp afstand vindt u pitoresque dorpjes, horeca, winkels.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij gastheer en gastvrouw Jeroen en Willeke.Vele gasten komen meer dan eens terug om te genieten van een hartelijk onthaal op dit bijzondere plekje van Texel.

Wij vragen ons af hoe lang wij al hier onze vakantie vieren, zeker een jaar of 10. We hebben alle accommodaties geprobeerd. Als het aan ons ligt blijven wij hier terugkomen.

Het kan kort: super, super, super. We komen hier zeker nog eens terug.

Weer heerlijk kunnen genieten van lekker buiten en knus binnen. Tot de volgende keer!

De zonsondergang, de ruimte, rust en privacy…

Dit is voorherhaling vatbaar. Tot de volgende keer!

Wij komen vast weer eens terug, al was het maar om wakker gemaakt te worden door de zang van de karrekiet!

Bijzonder aangenaam, de kennismaking en het verblijf op het landgoed! Ontzettend bedankt voor de warme ontvangst. Ongetwijfeld zal dit niet de laatste keer zijn voor ons hoop ik. Un abbraccio e un bacio!

Ik deel deze pagina graag...Share on email
Email
Share on print
Print
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google