Uw gastheer en gastvrouw, Jeroen en Willeke

In 1835 streek de familie Bakker neer op deze bijzondere plek bij Den Hoorn op Texel. De eerste generatie hield schapen. De volgende generaties hielden ook koeien en werkten in de akkerbouw. Onder het dak van de authentieke stolpboerderij, waar nu 2 van de 4 moderne vakantie-appartementen zijn, werden tot eind jaren 60 hooi en melkkoeien geherbergd.  Sinds 1986 is Hofstede Spyk open voor vakantiegangers.

Vanaf april 2017 zijn wij, Jeroen en Willeke, de nieuwe eigenaren van Hofstede Spyk. Wij zijn al meer dan 20 jaar vaste bezoekers van het eiland Texel en nu neergestreken op DEZE prachtige (vaste) plek in Den Hoorn, samen met onze kinderen Sjors en Puck en onze dieren.

Wij zullen natuurlijk ons uiterste best doen om u dezelfde goede ervaringen te bezorgen als u gewend was en alles koesteren wat Hofstede Spyk zo fijn maakt voor velen. Aankomend jaar laten we door alle vakantiewoningen een frisse wind gaan om er een nog prettiger verblijf van te maken.

Wij kijken er naar uit om zowel de vele vaste bezoekers als ook de nieuwe bezoekers persoonlijk van harte welkom te heten bij Hofstede Spyk!

Hartelijke groet, Jeroen en Willeke

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hofstede Spijk, Den Hoorn, Texel

Bewaren

Ik deel deze pagina graag...Share on email
Email
Share on print
Print
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google